Wie zijn we

Als gerenommeerde verhuisonderneming met meer dan 15 jaar ervaring hechten wij veel waarde aan klanttevredenheid, kwaliteit en service. Ons ervaren team beschikt over uitgebreide kennis en expertise op het gebied van het verhuizingsproces, van het demonteren of monteren van meubilair tot het veilig inpakken en transporteren van uw kostbaarheden.

Wij begrijpen dat elke verhuizing uniek is. Daarom bieden wij een volledige reeks verhuisdiensten op maat aan, zodat we aan al uw wensen en behoeften kunnen voldoen. Of u nu behoefte heeft aan een volledige verhuisservice, of slechts enkele specifieke diensten, wij passen onze dienstverlening aan om u tevreden te stellen. Of het nu gaat om particuliere of zakelijke verhuizingen, nationale of internationale verhuizingen, wij hebben de kennis en ervaring om uw verhuizing tot een succes te maken.

Onze klantgerichte en persoonlijke aanpak helpt ons om de stress en spanning die gepaard gaan met verhuizingen tot een minimum te beperken. Wij gebruiken hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat uw bezittingen veilig en onbeschadigd aankomen. Bij ons staat de klant centraal en streven wij naar uitstekende service en kwaliteit.

Kortom, bij het Mechels Verhuisbedrijf bent u verzekerd van een betrouwbare, professionele en persoonlijke verhuisservice, waarbij klanttevredenheid en kwaliteit voorop staan.Belgische Kamer Der Verhuizers Kwaliteitscharter

Een lid van de Belgische Kamer der Verhuizers (BKV) voldoet aan alle wettelijke voorschriften op het vlak van vakbekwaamheid en betrouwbaarheid. In zijn hoedanigheid van ″Erkend Verhuizer″ huldigt hij volgende kwaliteitsprincipes:

  1. Werken conform de handelspraktijken, mits respect van de boekhoudkundige, fiscale en sociale wetgeving.
  2. Werken op basis van een duidelijke en gedetailleerde offerte en/of tarieven en van de bijhorende algemene BKV-voorwaarden. 
  3. Instaan voor een correcte uitvoering van de toevertrouwde opdrachten.
  4. De klanten wijzen op mogelijke risico’s en hen degelijk informeren over de verzekeringsmodaliteiten.
  5. Enkel bekwaam, betrouwbaar en goed opgeleid personeel inzetten voor de uitvoering van de opdrachten.
  6. Voertuigen, heftoestellen en andere werktuigen inzetten die speciaal voor de uitvoering van verhuiswerkzaamheden zijn uitgerust, die beveiligd zijn en die beantwoorden aan de vereiste technische normen.
  7. Milieuvriendelijke en aangepaste verpakkingsmaterialen gebruiken.
  8. Als een goede huisvader zorg dragen voor de in meubelbewaring toevertrouwde voorwerpen en meubelen, en dit in een veilige, speciaal daarvoor uitgeruste bewaarplaats.
  9. Correct en controleerbaar afrekenen.
  10. Zich kenbaar maken via het logo “Erkend Verhuizer”


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x