Veelgestelde vragen

Geen zoekresultaten gevonden.

Hoelang op voorhand dien ik mijn verhuis te reserveren?

Als u graag op een bepaalde datum wilt verhuizen raden wij u aan om minstens 1 maand op voorhand te reserveren. Is de exacte datum niet zo belangrijk dan reserveert u best minstens 2 weken op voorhand.

Wilt u graag op een zaterdag verhuizen, dan moet u bij het hierboven vermelde telkens 2 weken bijtellen.

Hoe bereid ik mijn verhuis het beste voor?

Zorg ervoor dat alles wat in een doos past is ingepakt. U kiest best voor stevige dozen deze zijn misschien wel duurder maar zijn een stuk beter en handiger om mee te verhuizen. Meubels die gedemonteerd moeten worden kunnen best al gedemonteerd zijn voor het begin van de verhuis. Als u hier zelf niet zo handig in bent kunnen wij dit voor u doen de dag op voorhand. Het is ook handig dat alles gelabeld is met een locatie in de nieuwe woonst. Als u met dit allemaal rekening houdt, garanderen wij een vlotte verhuis.

Nog een tip: Wanneer u uw verhuis reserveert en heeft doorgegeven wat er moet verhuisd worden. Gelieve dan op tijd door te geven als u beslist om nog een aantal zaken extra mee te nemen. Zo komen we op de dag van de verhuis niet in de problemen.

Kan ik bij jullie terecht voor verhuisdozen?

Dat kan u zeker. Wij hebben een heel assortiment: standaard verhuisdozen, boekendozen, kleding dozen, barreldozen (grote dozen), flessendozen…

Ook kan u bij ons terecht voor inpakmateriaal namelijk tape, bubbelfolie, stretchfolie, inpakpapier…

Welke verhuisdozen gebruik ik het beste?

U kan het best voor stevige dozen kiezen. Hiermee bedoelen we dozen van 3-laags karton. Dozen van 2-laags en zeker van 1-laags karton kunnen openscheuren langs onder door het gewicht. Deze kunnen ook niet deftig gestapeld worden zonder dat ze in elkaar zakken. U betaalt misschien wat meer maar u kan er zeker van zijn dat uw spullen goed zullen aankomen.

Wat met parkeerplaats als ik geen oprit heb?

Is er parkeergelegenheid voor de deur? Dan is er een parkeervergunning nodig.

Is er geen parkeergelegenheid maar wel voldoende plaats? Dan is er een vergunning “Inname openbaar domein” nodig.

Voor beide helpen wij u graag verder.


Dienen wijzelf hulp te voorzien?

Dit is geen noodzaak maar alle hulp is natuurlijk welkom. Als u graag een vlotte verhuis wilt dan is 3 à 4 man wel aangewezen. Dit kan een combinatie zijn van werknemers van ons en hulp van jullie kant. Verhuist u van of naar een appartement dan is 4 man eigenlijk een minimum.

Wanneer heb ik een ladderlift nodig?

Vanaf de eerste verdieping is een ladderlift aangewezen. Er zijn natuurlijk uitzonderingen, dit kan met een van onze medewerkers besproken worden via telefoon, mail of plaats bezoek.

Tot welke verdieping gaat jullie ladderlift?

Als onze ladderlift tot tegen het gebouw kan staan kunnen wij tot de 11de verdieping liften.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x